kaan74

Alla inlägg under september 2011

Av Katrine - 21 september 2011 15:40

Ja ganska nervös känner det i min mage och i min kropp rastlös men vad jag en ska på börja kan jag inte koncentrera mig ganska jobbigt, ha den kännslan bara jag kan sova i natt.


Behöver ju fixa lite i hemmet behöver ju städa men jag vet ej om jag pallar men jag måste väll.

Jag ska snart hämta min min son sen lämna loppan på gympan sen inom bibblan för becka ska lämna lite böcker sen hämta loppan får jag ta försöka städa undan så jag kan dammusga åt minstånde bara hoppas kvällen och natten går snabbt och morgon dagen över går till kväll så nerverna kan komma lite i schack


Kram

K

Av Katrine - 21 september 2011 08:35

Ja nu är det ju så att det dags för skolfoto.

I går tog mina skolbarn kort och dom tog på sig och snygga till sig inför att ta kort.


Jag valde gå ta enskilda kostar men vad gör man kul att ha så länge man kan ta där då varför inte, får se hur dom ser ut innan jag beslutar.

Men tog på alla var för sig.


I dag var det då loppans tur ta grupp kort så fina alla barnen var bara hoppas det går att organisera alla barnen så alla blir fina men det väll största problemet.


Men min loppa fick detta på sig

 


Som vanligt skorna på fel fot men enligt henne så vad fel och rätt dom rätt för mig.

Kan man undra ju vem som bestämmer vad som rätt och fel det ganska intressant fråga, vem bestämt att tröja är en tröja och byxor är ett par byxor ?

Varför heter det soffa ?


Ja man kan spekulera länge på detta.


Kram

K

Av Katrine - 18 september 2011 11:15

Jag inte haft ork att skriva i bloggen då jag haft 2 bra dagar men dom slutet med smärta och trötthet.


På fredagen kom min underbara veronica vi tog oss till Ikea och åt frukost bara satt snacka. Det var så skönt kunna snacka lite med henne.

Sen gick vi lite på ikea som vanligt så handla veronica och jag kunde hålla mig enda till vi kom till ljusen handla jag ett doftljus.
Vi gick in på väla och jag fixa presenterna som töserna skulle ha med sig till kalas.

´Visa henne nya delen av väla och gick in på chili vilken butik bara älskar den önska man hade massa pengar kunde jag handla en hel del där i från.

Men när kl närma sig 13 så körde veronica hem och jag gick hem invänta min son som skulle klippas.

Tusen tack för trevliga FM som vi hade....


Ja klippte jonte han blev mycket fin så nu kan han ta kort i skolan.
Men så klart skulle han ha HIF färgerna i håret

 

Han så stolt över sitt nya hår .....


Sen hade jag ont i hela min kropp på kvällen men ibland måste man ju ta det goda med det onda.


PÅ lördagen var en dag med fart från morgon till kväll och det var längesedan jag däcka redan vid 22 tiden.

Men kändes i kroppen.

Börja men att jag gick bort till multiarenan för att kolla när Jonathan träna

      Men det var klat fast ganska kul stå peppra honom när dom spela lite han kan om han bara koncentrerar sig inte tittar på blommorna.

Flisan hade en boll och hon jag sparka lite till varandra och jag ingen expert men hon var duktig fånga den med foten och sparka väg den ganska rakt dit hon ville och kunde dribbla så hon ska få testa spela nästa år men jag lite så ingen fotbolls mamma men man lär väll sig leva med det.


Jag var ganska frusen hade ont i min kropp men kidsen visste att dom skulle ha öppet hus på brandorama så fick snällt orka ta mig dit vi var där strax efter kl 13 och barnen gilla det helt klart.
Den enda av barnen som inte var med var josefin hon var på kalas men kände endå hon hade gått på brandorama i sommar så hon sett en del.

   

Lägger flera bilder i bilddagboken.

Men dom fick åka brandbil jag åkte med i den men andra gången åkte dom själva.
Dom testa gå in i ett rökfyllt rum jag stanna utan för och ut kom flisan gråtandes i famnen på en tjej som hade ansvar för den stationen.

Dom fick släcka eld se hur snabbt en stol briinner.
Testa kläder och prov sitta bilarna.

Så det var en bra dag enligt dom Jonathan han var i sjunde himmlen men även flisan gilla det tror nästan hon lite pojkflicka lika flickig som hon kan vara grabbig.

Men det gör inget bara skoj hon gillar testa allt.


Men vi kom där i från strax innan 4 men jag hade så ont så kunde knappt gå till bilen men jag bet samman och gick då jag visste att barnen uppskaddade detta.


Så hemma blev det inget mycket gjort blev köp pizza och slöa framför fångarna på fortet.

La mig när det var slut samtidigt som barnen sov gott fram till ca 4 sen var man vaken till ca 6 somna om igen.


Kram


 

Av Katrine - 14 september 2011 21:26

Då är det ons kväll och känner att dagen bara flugit i väg både på gott och ont.


Men lite bra nyheter har jag fått i dag.
Men resan till dom bra nyheterna var krokig jag fick ju kämpa och "gråta" som alla vet så jag ju sjukskriven och fattar inte att någon som ej träffat en ska bestämma mitt liv genom att necka en sjukpenning det helt sjukt men vissa orkar inte kämpa utan accepterar men inte jag jag envis som min man alltid säger E i slutet på mitt namn står för envishet.

Som sakt min läkare skicka in mitt intyg till sjukkassan och jag ringer till min handläggare som då säger att dina 25% ju okej men ang heltid sjuk nja det kan jag inte betsluta om just nu om du berättigad till ska se över det.

Sen någon dag senare kommer brev på posten om att jag har en ny handläggare och jag ska fylla i papper. Lite irriterad kunde ju hon berättat men jag inte sen på ringa FK igen och får då tag på min nya handläggare som säger jag nya handläggare men jag måste stätta mig i ditt ärende det kan ta lite tid samt att din gamla nya arbetsuppgiter och jag jobbar bara teltid så du får vänta....Nä sa jag vill ej vänta ska man gå må dåligt över detta med räcker inte det jag redan har, bara för ni organiserar om måste du ju endå ta tag i dom ärende.

Men ja det staten som ska ha ett ord i allt som berör en det som man har en GPS sändare inbyggd att dom ska ha koll på allt utan träffa en.


Min sjukskrivning blev förlängd men vågar man ta emot den eller ska man gå må dåligt och ha mega ont endå jobba.

Kolla min lön visar sig jag ej får lön grr ska jag nu vara helt pank men alla mina räkningar och mat ju ????

Ringde igen till FK och fick till svar att jag väntar ännu på dina papper men jag har skickat dom ju men det tar tid Jag sa du har ju ett kan du inte utgå från detta ????

Nä det våran läkare och min chef ska med ha en åskit om ditt beslut. Men jag behöver veta så berätta jag igen hur jag mår och känner har panik. Jag ska lägga en bevakning så hör vi av oss.


Ja ha men jag ska jag gå funderar vågar jag vara hemma och känner att man ska vara i andras händer jag har ringt jagat dom mm.


Men det gav ju resultat i dag så hade hon ringt men jag hörde ej min telefon.

Men hörde på min telefon svarare att hon efter många om och men godkännt min sjukskrivning men måste ha möte med henne och min chef och men dom ville ej först godkänna detta.


Men jag kan pusta ut med en sak och det pengar visst inte mycket men jag får ju endå en del men löser en del.


Jag stolt över mig själv trots min smärta och att det jobbigt har jag fått städat undan lite känns så skönt men jag får ju ta mitt staraff nu och ha ont men jag ska ta min medicin men så är det.


SÅ nu jag helt slut


/K

Av Katrine - 13 september 2011 14:45

Jag inte haft ork och lust att blogga beror på en del.


Jag har ju som sakt fått förlängning av min sjukskrivning till den 23/9 så jag ska sen jobba antingen jag kan eller ej nu pallar jag ej gå hemma må dåligt, Visst måste ju kunna hålla tempot uppe men jag ska kämpa.Jag är envis som bara den.


Sen har ju äntligen jonte fått börja på fritids han så glad pga jag sjukskriven får han vara där.


Jag har fått ett papper från Lund och ska dit på Inf och träffa läkare detta sker inom 2 veckor så i  dag fått tagit en del prover så får vi se vad som händer lite läskigt men kanske behöver jag detta återstår att se.

När jag satt på Vc kalla min husläkare in mej jag hade ingen tid och skulle ju bara ta lite prover men hon ville prata med mig.

Hon berätta hon tror mig att min smärta jobbig och att jag mår skit men dom hitta inget fel på mig kroppsligt inte heller rötngen gav något så hon bad dom kolla bilden igen. Hon tror min smärta beror på det psykiska samt min vikt.
Hon ska skicka mig vidare till Delta gruppen som får ta tag i stressen och smärtan.

Känns inget vidare att få gå med smärta bara lära mig hantera den.

Men vi får se vad som händer i Lund.


I dag ringde jossans lärare och sa att hon ska nu på måndag börja sin utredning för dyslexi så skönt att det nu ska tas upp, så hon ska göra några  tester mm

Bara hoppas att det är det även om jag inte vill hon ska ha problem så bättre det är något man kan ta på som man kan bearbeta.

I dag besluta josefin med att hon tycker drillen för svårt för henne och att hon känner att bättre hon ej forsätter strongt gjort när dom inser sina brister själva.


Nä hämta sonen på fritids


/K

Av Katrine - 8 september 2011 12:13

Jag måste skriva av mig hata mej älska mig upp till er men jag måste bara skriva.


Jag tycker allt jobbigt just nu enda som får mej flyta min familj varför är det så ?

Jag har varit deppig och haft ångest en tid vissa av er vet detta men vissa vet det inte.

Men har medicin för det och kännde endå att allt var på sin topp men ack jag bedrog mig.

Har sen v 32 haft lite ont i kroppen trodde först det säkert bara för jag varit aktiv lite mer än jag kanske borde körde ju en del bil var på sem.

Men smärtan hölt i sig och kännde att den blev värre och inte bättre så tog mig till min läkare prata med henne men hon hade inga svar utan sjukskrev mig 100 % sen medicin tog prover men dom prover visa inget medicinen tog lite så det känndes som i början kännde kanske bara att jag skulle kunna få jobba igen då jag vill jobba tro inget annat värsta jag vet vara hemma vill jobba.


Men smärtan försvann inte och den var jobbig kännde av mycket i mina leder knä och fotled mest på min högra sida kännde att vad kan detta vara.

Hade ju smärta i båda benen och hela vägen upp i ryggen men kände kan inte gå vänta så jag kontakta min vårdcentral igen.

Men hon hade ingen aning om vad det kan vara hon vet ej vart hon ska leta heller men efter som jag påtala smärta i knäleder och fotleder att det knakar som smärta.

Hon skrev ut medicin till natten sa ska ta dom jag fick innan på morgon och dom andra på natten. Men jag inte så glad över den medicinen jag fått känns som ta den sen allt bra, Jag har truten med mej ofta men när det gäller min hälsa så tystnar jag.

Vill ej vara till någon last.

Men hon sa gå på dropp in på röntgen så skickat jag remiss till dom ang ditt knä men jag sa även ont i fotleden okej...Men fanns bara en remiss på knä så fick ta det jobbigt att sitta vänta min kropp hade jag ont i men jag bet samman och kämpa.


Nu väntar jag på svar på röntgen men hon tog även prover på annat som jag oxså går väntar på.


Men sen 3 dagar tillbaka har min smärta ökat men då inte i benen nu sitter det i mina armar och händer jobbigt för mig att skriva det värker men jag vill få ut min ångest min frustration allt ..kan inte vara den som tyst biter samman försöker vara något jag är.

Det med armarna jobbigt känner mig svullen om händerna fingrar och armbågar knakar när jag använder dom skulle vara duktig att hänga lite tvätt men kunde ej lyfta tvätten fick panik och kämpa med att hänga den kännde hur mina händer blev tjocka och smärtade bara dunka och kännde jag tappa kraften i dom, kom några tårar av frustration.


Jag orkar inte ha det så här hatar mitt liv just nu känner att jag elak mot alla känner att min man blir lidande mina barn känner att jag inte klarar det.


Värsta är ingen kan se på mig hur jag mår vill ej vissa det känns som alla tycker jag myglar som jag ljuger mm Men jag gör inte det värsta av allt önskar ingen ha det så här.


I går skrev jag fast jag hade så ont ett brev till min läkare om hur jag börjat må med händer och mina armar sen skrev att kan jag inte få sjuksgymnastik mm se om hon läser det fick ju ringa VC i dag min sjukskrivning går ut i morgon den jag prata med frågasatte hur jag mådde mm sen så lämna hon min läkare inf hörde att hon var stressad och att hon inte fått mitt brev jag skicka troligen fick hon det i dag.


Men jag skicka ett brev till landskrona en del som inte men jag väntar för att komma dit men jag vet ej om det blir operation ( för viktminskning) gjorde en förfrågan just nu när jag skriver det kom posten och jag kände skulle ta en paus sr ett brev från landskrona jag som skicka till dom i går oj ....

Jag öppna det men står bara dom fått lång kö och skickat mig vidare till lund så nu jag i kö där då blir det vänta lite längre än inom 6 månader visste att det ska ta tid men klart man bli besviken jag inte ens fått ett möte med dom men varför ska något gå min väg.


Jag gråter mig till sömns varje natt tårar trillar svårt att sova mår skit.


Men allt detta bär mer sig andra problem pengar, ja det inte allt jag vet men måste ju endå ha pengar.

Men jag kommer ej få pengar från jobbet som det ser, har nu fått en ny handlläggare som ringde mig i dag efter som jag jagat henne, hon behöver ha ett papper i fyllt ska göra det i dag så kan jag skicka det i morgon ska ta med läkarintyget ska även skicka ett till ett annat ställe med får det i morgon,

Men ja detta med pengar dom ska göra en ny bedömimg på FK för nu 100% sjukskriven ganska jobbaig så blir 4 veckor utan pengar om jag har otur så jag får alltså som det ser ut noll kronor vi kommer ej klara det på en lön så det tufft.


Barnen ska ju inte bli lidande ...Dom har teminsavgifter vi har andra utgifter mm vi kan inte ringa banken då dom kommer säga nej med tanke på redan haft lägre betalning hos dom så dom vill ha sina pengar.

Vet ej vart jag ska ta pengar i från jobbigt att gå ha den ångesten vet att jag som boven i det hela så jag känner paniken och ångestn inte kunda arbeta.


Jag vet min man kommer ej bli så glad på mig för jag skriver men skiter i det sanningen.

Hade jag jobbat eller bara varit dom 25% jobbat 75% had jag ju fått pengar men nu är det ovisheten.


Jag känner mej så vilsn och rädd och ont mm önska att det ska ta slut.


Men jag älskar min man så otroligt mycket men jag visar inte det jag vet det men allt annat gör att jag känner orken borta,

Jag vill kunna göra så mycket men han finns där stöttar mig även om jag känner att han inte säger mycket så vet jag att han älskar mig.

Han säger strunta i pengarna vi hittar lösningar bara du blir frisk men inte så lätt jobbigt.

Mina barn ja dom driver mej i mellan åt till vansine men dom kan ju inte förstå varför jag inte kan lika mycket eller så gör dom det men dom vill bara få mej att glömma min smärta. Men jag älskar mina barn


Jag vill inte ha dumma kommentarer eller så detta skriver jag för att känna jag mår lite bättre men ack nej just nu jag ledsen ....


/K

Av Katrine - 7 september 2011 09:07

Ingen bra dag känner jag  


I går fick jag lite panik ångest över pengar efter som jag inte vet hur blir med lön och FK men bara vänta se om jag får några pengar slutet på månaden.

Inte nog med det så värkte benen men i går så börja mina armar och värka sen även händerna lite läskigt.

Nu på morgonen vakna jag med huvudvärk grr men efter kommit ut och fått luft slääppte det skönt.

När jag lämna min stumpa på dagis så visa hon mig sin fisk dom får ju det när dom fyller år. Hon hade valt en som syns i mängden hon smart så nu ser hon sin fisk lätt hon var stolt att visa upp den.
Jag visa upp jackan att färgen var borta såg hur dagis fröken K drog en lättnads suck.

Men jag är sådan inte lönt att gnälla på personalen eller barnen efter som dom är på dagis för lära sig massa och då måste dom ju göra en massa. Men alla är ju inte sådana men lämna då inte barnen med finkläder   


I dag så händer det ju en del vid samma tid nästan Jonte ska till mixen kl 14:30 -16:30 Jossan ska sjunga i dag kl 16 sen ska flisan gympa 17-18 Jag själv ska ta mig till fridtids möte jag vet att han ej börjat ännu men vill endå gå så jag kan ha lite koll ........


Men jag ska plocka lite borde varit bytt ett par skor ser om jag pallar.

Hängde tvätt men som det värkte i mina armar jag trött på detta nu känner mina fingrar svullna hela jag svullen och det värker


Rebecka stanna hemma från skolan värsta huvudvärken lite migrän liknande stackare hon ligger i min säng hos sin pappa sover det mörkt hon behöver sova bort det om hon nu kan det


nä dricka mitt kaffe vila lite se om jag kan ta det värsta skiten


/K

Av Katrine - 6 september 2011 15:34

Jag helt slut som artist just nu  

Jag skicka i väg dom som skulle till skolan sen lämna jag lilla loppan och hem tog lite mat sen åkte jag till dropp in på röntgen herre gud vilken tid.....


Jag kom dit kl 10:40 och jag kom ut där i från 14:10 snacka om tid ....Tur att jag hade tidning att titta i annars hade jag kraverat.


Men jag fick mej en del tankar i huvudet    

Nä inga hemska tankar på det viset.


Jag fundera på varför man ändra sitt sätt när man har andra in närheten ?

Härom dagen var jag på besök hos en vän men jag kände mig inte så välkommen, dom sa inget att jag inte var det men känndes som jag inte fanns i mellan åt, jag vet man inte  kan vara i centrum men just den dagen behövde jag lite mer "kompis" prat och lite skoj. Jag var ej så munter själv men önska jag kunde sitta snacka lite få någon annas perspektiv på det hela.


Men så är det jag vet att personen jag pratar om kommer förstå att jag inte sur utan mest lite putt.


Nä om man ska dricka upp kaffet som min underbara man hade klart när jag kom hem sen ska jag laga middag i dag står det kotletter och potatis på mat listan.

Mannen min ska köra ner töserna ( stora ) och E till drillen och sen ska dom hämtas och en ska lämnas på scouterna till kl 18 Pust se hur länge det håller innan hon väljer bort något av det hoppas då hon väljer bort drillen då jag tycker hon mer passar ute i skogen  


Dom två minsta har inget planerat i dag men gossen min han lite trött  så han somnar kanske snabbt i kväll


/K


Presentation


Välkommen till mitt liv..


Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards