kaan74

Alla inlägg under juli 2011

Av Katrine - 26 juli 2011 21:16

Ja måste bara få skryta lite  


I dag hämta jag ut en väska inte vilken väska som helst.

Utan en ryggsäck som jag fynda :D


Den har kostat 599 kr men dom har den för 69 kr så visst är det ett fynd


   

Den heter Slazenger Ryggsäck ....Köpte den på Fyndiq


/K


Av Katrine - 26 juli 2011 18:24

   Haft en bra dag men i går var den lite sådär både vädret och att jag ej mådde bra som gjorde det.


 Men massa mig i går till min svägerska tog kaffe behövde komma ut lite  

  Det var gott med Kaffe ...


Sen hemma ville becka ha sov kompis jag sa Ja men jag var helt slut då dom väckte mej på natten av massa fnitter, ja man blir ju inte glad men jag överlevde.


Vakna av solen lyste in och det var trångt i sängen bara stiga upp mannen behöver ju sova, jobbat hela natten.


Jag fundera länge innan jag hitta något att göra. Bestämde mej för ta barnen till Fredriksdal det var ett bra val känner jag nu i efter hand  

Värsta var hitta parkering då dom tog betalt på parkeringen pga antikmässan men jag valde att betala dom sura pengarna.

Sen gick vi in kostar 80 kr för vuxen barnen kosta det inget för. Vi fick gå en runda där vi hamna ner till 1700 talet det var skoj lägger in bilder i bilddagboken.

Det blev glass och fika ( som jag köpte med mig ) ja inte glassen  

Det blev titta lite i husen och på djuren sen fick dom åka häst och vagn det gilla dom.


Bara Rebecka som inte var med då hon inte sa vart hon hade gått. Då får man stå sitt kast.


Just nu jag mätt och belåten ganska slut i kroppen av detta hur ska det då när jag ska till vimmerby kan man ju undras men det då det tar vi då....


/K  



Av Katrine - 24 juli 2011 23:04

Just nu sitter jag här kan inte sova dom kommer alla tankar...


Ja ni undra vilka tankar en del kommer i mitt huvud allt från små bagateller till stora saker ganska jobbigt går ej att skaka av mej hur jag än bär mej åt.


Jag tänker på min hälsa varför ingen förstå vad jag går igenom, det jobbigt må dåligt ha lite spöken och smärta.

Det ofta jag inget säger för jag känner ingen kommer att tro mej alla säger att tänk på annat var ej så negativ mm men jag kämpar i min tysthet, fast jag ej orkar tar jag emot barnens kompisar, lagar mat fast jag ej orkar mm Men jag kämpar för min familj.


Mina tankar är ju så klart pengar räcker det mm men vad kan jag göra nä inget säkert.


Sen jag rädd missta min man och det gör ont inom mej när han från mig, jag sover sämre utan hans närvaro mm men vi behöver ju pengarna så han måste jobba natt eller hitta ett med samma inkomst o jobba dag man kan in inte få allt


/K

Av Katrine - 24 juli 2011 10:16

Trist väder bara regnar men man ska inte klaga kunde vara värre.

Det ju inte så hemskt med tanke på vad som händer i norge det stor sorg men tråkiga är över allt handlar det om just det som hänt i Norge, men samtidigt förstår jag.


Hur kan en person skada så många döda så många det helt offatbart.


Nä över till annat 2 två dagar har jag haft dagis här kändes som det, i fredags kom ju 2 höör hulligander   och gubben och james tog golfklubborna gick ut och spela lite golf kvar blev jag.

Så nu hade jag ju 6 barn pust ...fast dom leker ju ensama behöver ju ej roa dom helt plötsligt ringde bella ville leka med josse oftast josse som ringer så jag kunde ju inte säga NEJ hon kom då var dom helt plötsligt 7 barn....

Efter en stund kom även granflickan nu var dom 8 barn suck ....blev lite tjafs och liv i mellan åt men ack det gick ju bra endå.


Sen mitt i allt det värsta kom ju då Veronica och hennes mamma och syster känndes lite pinsamt jag dela mat och jonte tappa en talrik flisan och vivi bråka och Jossan skrek på dom...

Jag såg hur dom titta på mej känndes pinsamt   det dom ville ha var en vägbeskrivning mitt i all kaos ...Det fick dom jag kände på mej att dom kommer ej att komma in efter Biltema och mycket riktigt så kom dom inte utan körde hem igen känndes lite trist då jag hade önkskat lite vuxen kontakt.


Efter en stund kom killarna pust vad skönt lite vuxen kontakt     

Men han tog sina barn så nu var dom bara 6 st en liten stund sen gick vivvi hem då var dom bara 5 st skönt Bella sov över  


SÅ kom ju lördagen sov lite länge Per kom och jag lämna dom på knutan vid 12 tiden dom skulle ta någon öl sen gå på fotboll HIF-Malöm inget som intresserar mig men kolla endå HD lite måste ju ha lite koll på fajterna i stan.

Ja mitt i allt hade jag ju 6 barn här Daniella kom en sväng men Becka ville ej vara hemma så hon ringde en av sina bästisar Emma så hon stack dit då hade jag bara 5 st men efter en stund var dom 6 st igen då kom vivvi helt plötsligt gick ju Daniella hem så var dom bara 5 st igen.

Ja det var segt och jag var rädd för att det skulle hända min man något när dom var där nere brukar bli massa bråk när det derby match inte för jag fattar varför men killar i ett nötskal :D


Jag laga mat Kyckling i curry sås och ris mycket uppskattat då barnen åt så det spruta ur öronen nja inte Josse och Bella dom hade åkt hem till Bella och där sover Josse över.

Sen gick ju Vivi hem så blev lungt tog Emma o Becka dom små till affären handla lite lördags godis. Hant inte mer en hem så skulle ner hämta mannen och min bror Matchen sluta med 2-2.


Sen blev det film för mig och två små busa lite på ovanvåningen Becka skulle sova hos Emma.


Nu sitter jag väntar på Becka och ska snart fixa mitt hår så vi kan åka hämta josse handla liten sak sen bege oss till Höör för att bli bjudna på lite fika då Veronica snart fyller år men hon ska ej vara hemma utan åka till S-holm.


Nä uppdaterar senare


/K 

Av Katrine - 22 juli 2011 12:21

att man får ändrade planer :D


Vi skulle ju inte till Danmark det fortfarande så, men efter jag hämta minn mellan tös hos sin kompis och kom hem så såg jag av en slump att någon sms mig :)

Det var underbara Veronica som skrev att dom skulle endå in till helsingborg utföra lite ärende Bla Biltema samt att James blev lite smått besviken han ville ju träffa Kalle.

så hon undra om jag ville hänga på dom så kunde killarna snacka sen ev ut och golfa om vädret inte blev värre än nu.


Ja James och Kalle kan ju Golfa jag själv inte på affärs humör känner att jag inte har lust. SÅ jag erbjöd mig att passa deras 2 busar och grabbarna kunde golfa i lugn och ro och att Veronica hennes syster och mamma kan utföra det dom vill :D

För att sen komma inom ta liten kopp Java innan dom far hem igen.


Det tyckte dom verkar okej men då kom min panik hemmet ser ut som tornado dragit fram :O

SÅ fick ju lite fart tog ca 30 min att fixa till det här hemma då hjälptes vi alla åt :D

Nu kan dom komma när dom vill :D


SÅ i bland händer det saker man inte planerat med sådant gillar jag


/K

Av Katrine - 22 juli 2011 08:54

Ja har 2 goda ting att berätta om.


Det ena är att nu har jag SEMESTER så skönt visst trist väder ute men det kan kvitta då jag har semester det är det viktigaste  


Vad som händer på semestern kommer jag att berätta om lite längre fram men denna vecka händer ej mycket skulle till danmark i dag med vädret inte det bästa inget kul att åka  över om man ska bli helt blöt då går man och fryser i morgon ska ju mannen se HIF så jag kanske tar en tur till min mamma får se planerar inget utan tar det som det kommer i morgon kanske sol då vill barnen bada ju.

På söndag blir det en tur till underbaraste Veronica fira henne lite då hon fyller i veckan.

Sen börjar mannen min att jobba trist att ej ha sem tillsammans men tror inte det har gått någon nöd på honom inte på barnen i heller då dom får längre lov :D


SÅ blir ganska god mjuk start för mig ...


Just ja skrev ju 2 goda saker det andra är att i går kom det papper ner i brevlådan om att jag berättiga pengar från afa försäkring frpn den 1 juni :D

Det får jag då jag varit sjukskriven i 90 dagar så den går in på dag 91 får man det upp till 360 dagen visst inte många kr men man förlorar ganska mycket att gå hemma, då ej hälsan den blir ju bättre men plånboken mindre, men pengar är ju inte allt men kan man få in det lilla så varför inte. Jag skulle få ca 10% av min SGI inkomst alltid något.


Ja kan man få bättre start på semestern nä tror inte det


Nu ska jag sätta på lite JAVA sen bara njuta av tystheten alla sover ännu men vet ej hur länge det varar


/K

Av Katrine - 19 juli 2011 22:51


Måste bara berätta att jag har endast 2 arbets dagar kvar sen har jag sem.

Så nu är det att jobba och blit klar med det jag måste sen lämnar jag in handuken enda till 1 september kl 15:00 då jag måste åter gå till arbetet.


Kommer bli en ganska bra semester berättar mer när det närmar sig vi tar en dag i taget.

Men redan upp bokad denna vecka efter jag lämnar jobbet.


Fredag blir det en tur till Danmark med underbara Veronica och James och deras pågar ...även hennes mamma och ena syster ska med ska blir trevligt.


Lördag ska jag inte göra mycket då mannen ska se HIF och Malmö på Olympia det han värde att ta en runda på stan innan och efter.


Sen söndagen då bär det av till underbara Veronica och fira henne hon fyller på måndag men ska åka till S-holm på semester ....


SÅ kan min sem börja bättre nä tror inte det


/K

Av Katrine - 19 juli 2011 22:31

I dag har vi vandrat i helsingborg vilken underbar stad det är ..


Vi har lång väga gäster ända från lidköping, så vi vill visa dom staden efter som dom aldrig varit här innan eller jo det har dom men inte i själva helsingborg.

I går när dom kom blev det en tur på golfbanan sen visa dom strandvägen ( kallis )

   


men det avslutades efter en stund då det öste ner men fick se en del , ja även en kändis Margnus Härenstam  kom gåendes på strandvägen :D


I dag så åkte manen och jonte o jossan med camilla och peter och sakarias ner till råå vallar, men jag fick sådan panik inom mej att jag klara ej följa med då ville flisan vara hemma med mig. Becka skulle leka med en kompis.

Sen blev det en tur ner till staden det var underbart ....Vi åt glass nere vid hamnen och det var mysigt


        Mer av dagen och gårdagens bilder finner ni på bilddagboken vill ni veta hur ni kommer dit så fråga mej :D


Sen åkte vi hem till oss min bror och svägerska med dotter kom ja även våra lång väga gäster kom vi åt pizza snacka bara njöt av det fina vädret.

Barnen bada och lekte


 


Nu ligger alla barnen sover riktigt än gör dom inte men snart nog.


Jag ska snart lägga mej ....


/K

Presentation


Välkommen till mitt liv..


Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards