kaan74

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Katrine - 13 januari 2011 22:44

Ett nytt försök att skriva om mina barn ...mitt förra försvan gissa om jag blev arg ....


Jag har 4 st underbara barn dom stor del av mitt liv ibland undrar jag vad hade jag gjort om jag inte hade dom i mitt liv.


Min första tös föddes okt 2000 heter Josefin. Jag fick hjälp med att bli gravid genom hormoner.
Hennes tid i magen var toppen och även förlossningen fast jag skällde under förlossningen min mamma var med mej så även min man.
Vilken lycka se denna lilla tjej.
Hon mycket omtänksam och snäll tjej som hjälper alla hon kan, nackdelen är ju hon tror ingen är ond. Hon för det mesta glad men hon kan ha temprament men går över fort. Hon tycker om skolan och kämpar hon har ju en liten nackdel och det är att hon hade nersatt hörsel och det upptäcktes lite försent så hennes tal var inte lika utvecklat som det borde men hon duktig och kämpat på stort sätt i kapp sina jämnåriga men ligger lite efter i Engelskan lite svårt för henne. Men hon har en liten fördel hon inte den som ger upp så lätt. Hon med i kyrkan 1 dag i veckan det tycker hon skoj ...
Hon har sin scouter som hon tycker skoj. Glad för att vara hemma spela och se tv men hon ändå ute med kompisar har lätt för att få kompisar.

Min andra dotter född juni 2002 heter Rebecka och hon hormonbehandlad så hon planerad men denna gravidtet var ej så lätt  då jag fick högt blodtryck och havendeskaps förgiftning inte heller förlossningen hon föddes på 22 min hade inga verkar när jag kom in utan jag åkte in för jag hade ont övredelen av magen och jag var Gul även här åkte min mamma med mej och min man allt gick så fort så jag var ganska chockad. Men det var ju inte allt var nära döden och hamna på intensiven fick HELLP -syndrom.
Men det sluta ju bra ...
Rebecka är en envis liten tjej hon alltid gått sin egen väg kan själv var hennes motto, Hon har hemskt humör i bland men samtidigt kan hon vara så go, Hon älskar sina kläder och glad för att klä sig snyggt. Hon mycket omtyckt av vänner.
Hon ute mycket alltid något att göra. Skolan går bra. Hon stolt över allt när hon lyckas.
Det ofta hon skriver små söta lappar till oss.
Hon hästtokig, hon går just nu på gympa hon duktig även hon är på kyrkan och scouterna.

Sen kom det en liten prins vid namn Jonathan född Jan 2005.
Han var ej planerad så han tillverkad utan hormoner hur detta nu lyckades är ju frågan fått veta att jag inte kunde få barn på egen väg då jag ej har ordentliga ägg.
Men han så efterlängad endå nja det inte hella sanningen jag gick ju i 9 månader av räddsla över något skulle hända med tanke på min andra förlossning och graviditet.
Men denna gången var det ingen risk för havandeskap fick insulin och jag hade så lågt Blt att jag svimma flertalet gången. Det var en gång jag svimma trilla ner från trappan att jag bröt min svanskota på 2 ställen :/ bara veckan innan min förlossning hade en planerad förlossning.
Men den sluta inte alls bra, han fastna och värkarna tog slut och han skrek ej när han kom ut utan han var lite blå men han klara sig ...Jag blödde så kraftigt att  jag fick opereras och få blod undertiden fick min son sola lite :D
Men han är i dag en spralig go kille som är omtyckt både av tjejor och killar, Han går på dagis men ska till hösten börja skolan och han längtar.
Han tycker om lego och bilar ja han älskar spela på sin pappas data kanske inte det bästa spelet man han gillar maffia och ett krigsspel.
Han ganska kramig av sig.
Han fick när han var runt 2 år glasögon det var tufft men nu bär han dom som ingenting.
Han spelar fotboll i ödåkra If P/F 05 han bara gillar det. Hans pappa är hjälp tränare så det ju lite extra roligt då.
Han duktig kan redan nu läsa några ord samt han kan nästan hela HIF låten ser så go ut när han sjunger den.


Jag trodde ju han skulle bli den sista jag fick men ödet valde annat.


Och jag fick en liten dotter som heter Felicia och föddes juli 2007
Men detta var ingen lång gravidtet.
Jag tog ett test för att stilla mina vänner då dom sa jag måste vara gravid men jag hade inga symtomer utan hade sådan migrän i 2 veckor men ingen vikt uppgång efter som jag gick på P-piller och tog i mellan åt dubbel dos då jag ej var säker på när kl larma andra gången om jag hade tagit dom.
Men ödet var helt annat jag fick ett pos test och jag var så ledsen och hade panik då dom två sista ej gick bra.
Så jag fick ju dagen efter jag tog testet ta mej till gyn som i sin tur ville undersöka mej det visa att jag var i v 16 ojdå ...jag var rädd och ledsen.
Tack vare jag hade fått diabetse var jag tvungen att bli inlagd och för tagit kraftig medicin mot min migrän. Jag blev flyttad några dagar fram vid det Ul så v 17 var jag i men hon verka vara frisk valde behålla och få all hjälp.
Jodå det gick bra men vid rutin Ul flytta dom mej igen så jag var ej v 19 utan v 20 som ni ser gick jag vara 17 veckor blev igångsatt.
Det gick hur bra som helst trodde jag men efter ca 3 dagar fick jag hög feber visa sig hade fått blodförgiftning i livmodern det man dog förr av mitt hade gått så långt att jag fick ej åka hem utan fick mediciner och detta får man ju samband med förlossningen typ orena saker.

Men sluta bra fick åka hem men tråkiga är fick det senare i bröstet dom bakterierna så var ny vända med massa mediciner.

Men denna lilla tös blivet lite bortskämd av sina syskon och av oss med hon är ju den sista.
Hon liten prinsessa och envis som synden hon har en stor idol och det är hennes storasyster Rebecka detta innebär ju hon delar samma intresse ang kläder och hästar mm.
Hon kan allt själv så hon ganska självständig pappas lilla tös...
Hon lindar alla runt sina små fingrar.

ofta glad och skrattar mycket.
Fast som bäbis sov hon nästan inget så var tuff tid men hon bara så underbart söt men det alla mina barn :D


Det var hela min barnaskara nä ska ej ha flera för jag kan ej då jag valt att se till att det ej kan bli flera visst ångrar man sig i bland men tittar jag tillbaka så nä nu ska jag ta njuta inte ha bäbis bestyren ...


Kommer bilder på dom ;D

           


Ser ni mina underbara barn ...kanske inga bra bilder men det visar lite hur dom ser ut ...


Kram

Presentation


Välkommen till mitt liv..


Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards