kaan74

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Katrine - 7 januari 2011 20:46

 jan har varit Ja då är det ett nytt år undras hur detta året ska se ut ..


Men haft en bra nyårsafton åkte hem till min underbara mamma som hade gjort så fint det känndes lyxigt blev god kalkon med tillbehör.
Sen spela vi ett roligt spel men ack jag vann inte men vad gör det hade ju trevligt.
Sen blev det ut kolla raketer men så kallt men ack så mysigt ...sen gick vi in då blev det ost bricka snacka om att rulla hem ;D Tusen tack mamma för att vi kunde fira in nya året på det fina viset.


Vi haft att göra mannen ju ledig varit sen 22 dec men han börjar nu på söndag den 9 jan varit skönt att ha han hemma för jag kunnat ha sköna morgnar utan stress när jag har åkt till jobbet.
Barnen var ju några dagar hos sin farmor vi passa på njuta med lite bio och god mat.


Just nu är jag ledig till tisdag och då fick vi ett ryck möblerar om i hela huset nja inte toa och kök ;D

Vi har nu sovrum i storarummet blev bra mycket nöjd lovar visa bilder när det klart lite små saker kvar som tavlor snygga till¨.
Josefin har då fått vårat gamla sovrum hon donar har sig i det men ska fixas till innan det helt klart. Men hon behöver ju en taklampa men blir att leta efter en billig ...
Jonathan han har då fått det rummet som dom stora hade innan vilken plats han får men har en del kvar innan jag ta kort. lite möbler som ska ställas rätt sen ska vi få sakerna på rätt plast samt hans gardiner mm
Tråkiga är att han behöver en platt tv så vi kan få den på väggen då denna stora kloss han har tar så mycket plats. Men tar ett tag innan man fått pengar till det ganska trist men kommer kanske endag.
Sen delar rebecka och felicia rum det största dom ju häst tokiga ganska lika trots ålders skillnad. kommer bli så bra ...Men även där skulle behövas lite saker som ett skåp man kan sätta på väggen med lås så rebecka skulle kunna låsa lite om sina saker mest det hon mest rädd om.
Sen behöver dom ju en platt tv då den dom har tar plats och dom har verkligen platsbrist ...samt en Dvd då dom andra har en men inte dom.
Ja även dom behöver lite smått innan jag helt nöjd nya mattor samt nya garderober 60 * 60 dom har lite vingliga med duger ett tag till. Sen krukor och blommor nya hästgardiner viktigt :D


Jag ska skriva lite lista vad jag behöver så får man ju leta lite efter det när man har tid ...framför allt pengar ....

Nä nu ska jag ta det lungt vila mej har ju en del att göra i morgon ....


Kram


Presentation


Välkommen till mitt liv..


Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards