kaan74

Alla inlägg under november 2011

Av Katrine - 10 november 2011 14:34

nu orkar jag skriva ner lite om min operation.


Då kom den dage jag både längtat efter och kännt lite ångest för rädsla.

Det var den 8 november kl var 04 på morgonen och jag hade inte sovit många knop men det ju inte så konstigt finns alltid en oro att något ska hända.

Jag tog skrubba mig enligt föreskrifterna jag fick man skulle köpa något på apoteket som man skulle använda sig av.

Sen packa jag det sista och väckte kidsen sen satte sig flisan och jag och mannen styrde bilen mot Krianstad.


Vi var framme halv sju och jag skulle vara där kl sju för inskrivning satt vänta såg man några komma gåendes i korridoren vanka fram och tillbaka någon av dom kört många mil.


Dom kom tog emot mig och min man och barn fick gå sin väg jag var så nervös för vågen att jag skaka när jag stod där men hon var trevlig sa detta klarar du med stapplande steg klev jag upp på vågen den visa 95,5 kg jag vägde 103 kg när jag börja min vandring ( enligt deras våg ) - 7.5 kg nerverna stanna upp och jag var inte nervös längre för vikten.

Blev midjemått med hade 119 cm vid deras träff och nu 113 cm det var ganska häftigt inte tänkt så mycket på midjemåtttet hela 6 cm mindre snacka om man blev paff.


Sen visa hon mig lite av avdelningen på väg till sängen jag skulle ha längst ner hade dom salen där man ligger efter operationen så kallad uppvaket. Ligger 3 st åt gången där sköterska hela tiden som kollar, när jag kom in så var där redan en sängborta en som var på operation och sen en man som var efter henne sen då jag så ca 9:15 ska jag gå ner till operation ja ni läste rätt gå ner man kör sin säng ner mest för man ska hålla igång.


Jag fick glukos dropp och antibiotika sen var det till att traska runt lite mycket nerverna men samtidigt oron om att gör man rätt eller fel vad kan hände mm.

Sen under väntan träffa jag en hurtig narkosläkare han var dansk mycket trevligt och rolig medel ålders man.

Sen kom även läkarna som ska operara mig ena han norsk den andra svenks mycket trevliga och pratglada typer.

Dom fick en att lätta lite från nerverna lite.


Ja sköterska mycket trevliga inget att klaga på innan operation.


När jag satt utan för operations salen blev jag rädd fick lite panik kännsla inom mig men så fort läkaren kom hämta mig så var det som allt släppte nu var det dags att ta steget in mitt nya liv...Han fråga mig är du redo för ny start.


Kom in i salen träffa alla sen var det att hoppa upp på sängen och dom börja förbereda genom spänna fast benen man ligger tydligen inte rakt utan man lutas nedåt med benen som halv stående ställning sen bad dom räkna kom till 4 sen jag helt borta ett par timmar.


Jag vakna upp men ack så trött dom ville jag gick lite men jag minns inget av det men jag hade tydligen ringt kalle och svamlat hehe narkosen satt i men han fick veta att jag levde hehe.

Sen på natten fick jag kraft migrän och detta var olidigt ville kräka men kunde inte allt var så jobbigt fick medicin men den tog bara det värsta jobbigt men när tog tabletten hamna den på tvären och det var ingen hitt alls...


Men dom ville jag skulle röra mig lite men sova lite med inte så lätt för den jag hade i rummet hade en snark maskin suck vad den lätt.


Fortsättning följer


/K

Av Katrine - 5 november 2011 08:45

I går åkte vi ju till svalöv men innan det åkte vi inom planteringen då jag vann ett bud på en jacka till becka jag var lite bekymrad att hon inte skulle gilla jackan eller att det skulle vara fel på den bagagnat kan man ju få lite konstiga saker.


Men till min stora förvåning så gilla hon jackan hon ofta lite kräsen men hon gilla den skarp det bästa var att den såg inte använd ut heller så det var ett kanon fynd 12 kr för en jacka som var till allas belåtenhet.

Se om jag kan få en bra bild på den i dag ....


Som sakt sen styrde vi bilen mot svalöv och till barnens farfar.

När vi kom så var vi som vanligt väntade han blev glad över att se oss, sen hoppa vi alla in i bilen åkte in till kultuthuset i svalöv.

Men vi blev lite besvikna det var ju nästan inget kanske för den som ska ta sig lite dryck men annars nä kunde varit utan det.

Men kidsen fick se en isskulptur och en isbar massa utklädda folk i skrämmande dräkter fanns en och annan som var riktigt läskig.

Men kidsen och ja jag åkte häst och vagn var mysigt bästa var kosta inget.

Satt en och berätta lite under resan om zombis som spela golf mm


Innan vi gick bort mot affären sen för att möta upp kalle och hans pappa såg jag ett gäng skrämmande figurer.

Jonte ville studera det lite närmare så han gick ganska när då en av figurerna rörde sig mot honom lyfte sin hand med ett huvud på sa bu han hoppa ganska högt sprang som jag skratta men han skratta inte först.

Som vanligt missa ju Rebecka detta även hon gick emot det skulle kolla då denna gjorde samma hon studsa bakåt så jonathan skratta gått.

Men Felicia tyckte inte detta var skoj alls.

Sen körde vi hem till barnens farfar och kidsen kolla hans fiskar rebecka var riktigt såld på fiskarna.

Dom fick ju mata dom lyckan var gjord, det blev kaffe, saft och bullar jonte var den som åt mest.


Sen fick ju kidsen plocka lite sydda tavlor till min fasa jag sa NEJ men ingen lyssna på mig.


Det såg ut som deras farfar myste över ha dom där kunde även se i ögonen på kalle att även han var glad över detta.


Så härligt att få kontakt med honom även jag gillar det då jag ser glädjen i barnen och i kalle även i Bengt ( min svärfar)

Ja jag har fått en svärfar och barnen en farfar


Lite bilder

         

Lite av dagens bilder ....


Tog flera bilder under dagen av promenaden till biblan ....


/K

Av Katrine - 4 november 2011 16:08

Ja i kväll ska det bli spöken .... 


Denna helgen ju en del som händer runt om men vi har valt att åka till svalöv, vi ska uppleva iskall spökafton.

Kommer att få se Iskulptur av Tjåsa Gusfors blir skupltar Liemannen  

Faktan kommer från HD

TIPSET.    Spökafton med isskulptering arrangeras i dag, fredag, i Svalöv. På programmet står en mängd spännande och lite läskiga aktiviteter. Precis som det ska vara nu i Halloween-tider. Spökkvällen bjuder bland annat på spökhistorier, ”vandrande spöken”, Svalövs största skräcktavla, graffitimålning, film, öppen scen, pumpadekorationer och spöktåg. Och kvällen till ära finns multikonstnären Tjåsa Gusfors på plats för att skulptera och bygga i stora isblock som fraktats ända från Torne älv.  


Detta kan ju bli skoj ...


Jag kommer berätta mer när jag kan .....


/K  

Av Katrine - 2 november 2011 12:21

Nu blir jag snart idiot andra gången det lägger av och jag får börja om grrrr


Jag just nu i småland kom upp sent i måndags kväll pga vi hade haft 2 natt gäster som blev hämtade på måndagen.

Det var Veronicas pågar som sov hos oss så hon kom hämta dom med James ( han var förkyld var hemma frå jobbet)
Bad dom kolla mina kidse så jag och kalle kunde ta oss til banken och fixa pengar nä vi låna inte utan tig ut det vi hade sparat. Detta var jag tvungen till pga att inte fått pengar från FK.

Sen tog jag Veronica till Spring hill och handla lite underkläder jag vet att vi har lite penga brist men dom behövde lite.


Sen begav vi oss till småland men kom ej långt förren vi fastna i en bil kö pga vägarbete så tog lite längre tid än tänkt

Men när det släppte var det bara köra på mörkt och mysigt ...


Nä vi kom fram var det rena batun inne hon hade eldat på ganska friskt  i köket där hon leda var det 27 grder ovanvåningen 23 grader det var lite i varmaste laget för mig med som ofta fryser.

Men det så mycigt att höra det spraka och det doftar gott.


Kidsen somna snabb när dom la sig tystna snabbt 

Innan jag la mig så betala jag räkningarna så nu det gjort och det kom in pengar från fk så jag kunde sätta in pengar på vårat spar igen.


I går åkte josse med farmor in och handla hennes present ett spel till ds och en bok hon handla lite till sig själv.

Dom andra gick ut och lekte lite jag tog det lugnt.

Blev en tur till kvatum för att handla lite fika och choklad till tassimo maskinen .

När vi kom tillbaka hade josse och deras farmor kommit hem och med sig var Pontus det blev chocklad och fika till kidsen mina stora älska chokladen man gjorde i tassimo ....Dom vill ha en sådan maskin.


Sedan lekte barnen och roa sig....Blev mat sen mys framför tv innan första slockna det var Pontus han fick ju sova över han ville det vi sa inget till han utan han fråga om han fick sova här för att vara med sina kusiner skoj faktiskt att han ville.
Men han la sig i sängen dubbel sängen så jag fick äran ligga vis hans sida.

Dom andra somna med snabbt sen blev det tyst som bara den skönt att vila öronen.


När jag skulle lägga mig låg pontus snett över sängen så jag fick lägga han rätt men jag hant knappt lägga mig förren han låg kloss tätt in :D Men jag van ju :D

Men han pratar i sömnen han sa något om att Micke skulle köra dom och att mamma fick synda sig ...snarka gör han men lite lätt...


Så nu sitter jag här kidsen lite utråkade nja bara den ena hon heter Rebecka men inget ovanligt...Dom andra leker och Pontus har åkt till sin mamma och dom nu och badar, hade inga kläder till det annars hade vi kunnat åka med ju.


Vi stannar en natt till så morgon kör vi hem igen ...


/K

Presentation


Välkommen till mitt liv..


Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards