kaan74

Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Katrine - 17 mars 2011 00:49

Sitter här klockan mycket lite svårt att komma till ro då man har massa spöken i huvudet lite olika tankar ....


En stor tanke är pengar varför ska man hela tiden tänka just på detta jo för det är ett problem man har man ju inte ensam om dessa bekymmer.


Just nu vet jag att jag måste ha lite pengar till saker jag vill ha men som jag även behöver men frågan är hur och vad man ska göra just åt det.

Det bästa är ju att jag äntligen börjat spara till en fond var banken som fixa det.
Inte stor summa men endå en summa 300 kr vissa kanske detta är en själv klarhet men inte för alla.
Men det känns skönt.
Men jag har ju lite borde betala av som jag betalar men man vill ju leva så blir inte så höga summor men dom man säger små bäckar ju oxså bra.


Men just nu behöver vi pengar till tandläkaren min man måste besöka dom fixa sina tänder dyr historia fattar ej att dom tar så mycket betalt men dom vet ju vart dom kan plocka pengar.
Men jag smart tänkte jag så kontakta banken både på gott och ont, men dom villiga att höja lånet men då vill dom att vi ska spara lite till, så bara göra det, men jobbiga är dom vill vi ska spara en del i månaden men måste ju försöka hitta en mellan lösning.
Men skönt att det endå kan lösa sig lite.


Men känner endå lite panik då jag börjat inse att våra bilar inte kommer hålla i evighet men vart hittar man dom pengarna ??? det frågan just nu bara hoppas dom håller minst 2 år så löser det sig nog.


Ja sen har ju lösningarna vi måste fixa ...
Måste ha det skåpet till toan och packningar och plopp till vasken.
Sen har vi ju ovanvåningen behöver ju billy hyllor 2 st men det har jag löst kommer andra problemet det skåp som kostar 700 kr som becka hade behöft vid sin fotända av sängen så hon kan "gömma" saker för sin lilla syster då dom delar rum.


Sen måste jag ha pengar till kläder till kidsen men jag fundera på om jag inte kunde ta dom en och en handla för ca 500 kr var så ev 2 ena månaden och två andra månaden men man ska ju ha pengarna finns ju en del hål att stoppa dom i.


Men man aldrig nöjd för när man fått så man kan fixa detta hittar man andra saker man ganska konstig.


Men måste hitta ett annat tanke sätt något som får en att tänka på annat i stället men vad pengar ju den ständiga frågan ...


Nä klockan mycket just ja jag fyller ju år nu hela 37 år ...just ja såg just ett linne jag vill ha kosta ju bara 199 kr men ack så snyggt men drömma får man det får ju min man då jag vet han vill ha HIF års kort så han kan gå på fotboll men dom pengar finns inte så jag kan gott klara mej utan linnet


Kram

Av Katrine - 17 mars 2011 00:30

Måste även berätta om min Måndag som var lite jobbigt till en början men som sluta härligt.


Jag var på jobbet på fm slutar ju som sakt kl 13:15 just nu och kom hem kände mej trött kanske för jag "för sov mej" kom i tid till jobbet men stress då jag vakna 5:50 ska få upp 2 st och ta mej till dagis till 6:00 kan ni räkna ut resten själv. Tror inte kidsen vakna riktigt då allt gick så snabbt.


Så Man var ganska seg på jobbet  men man håller sig alltid ovan ytan endå.
Jag kom hem var ej vaken länge mannen väckte mej sen bar det av till dagis att vi båda gick var för att sonen min skulle till ögonläkaren. Mannen tog han dit och jag gick hem med lillan.


Men trött som bara den somna jag på soffan igen, vakna av att telefonen ringde det var min bror men jag hängde inte med vad han sa hörde hemma vänta på bella i kyrkan JA sa jag, somna till igen men sa till kalle Per skulle komma över i väntan på bella.


Men hörde dörren snegla upp ser att inte bara min bror utan hans tjej tänkte okej får stiga upp vara social.
Kom ut i köket ser dom varit på Ikea köpt just det jag ville ha talrikar visa ju min svägerska när vi var där att när ekomoin tilllåter ska jag köpa det då jag behöver nytt.

Min första tanke var fy så elak man kan vara handla det jag vill ha.

Tror min bror såg att jag vad jag tänkte, han säger att det till mej och kalle då vi fyller år inom kort.

DÅ blev jag glad helt underbart att dom köpte något man vill ha

TUSEN TACK TILL ER ni vet hur man gör någon glad.


Sen när dom gick somna jag igen men vakna flera gånger av jag mådde illa troligen för mitt dåliga intag av mat ....


Kram


Presentation


Välkommen till mitt liv..


Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards